Luni - Vineri: 08:00 - 17:00; Sambata: 8:00 - 12:00
0726 285 527
office@glasstuning.ro

DESPRE NOI

GLASS TUNING BRASOV

Glass Tuning Brasov va sta la dispozitie inca din anul 2010, noi va oferim cea mai buna solutie in materie de folii solare profesionale. Echipa noastra de specialisti va sta mereu la dispozitie pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de servicii moderne indiferent de proiectul pe care il aveti in vedere. Atributele care ne recomanda sunt noul, modernul, profesionalismul si perseverenta. Din acesti motiv, prin apelarea la serviciile noastre veti avea garantia unei lucrari bine facute, indiferent de anvergura acesteia.

Glass Tuning Brasov va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii de aplicare folii cladiri din Brasov, folii marca Llumar.

Geamurile infoliate prezinta o rezistenta mai mare la socuri mecanice, asigurand un plus de protectie in cazul spargerii acestora. In urma impactului, cioburile vor fi retinute de catre folie, prevenind riscul accidentelor. Prin utilizarea de folii cladiri veti avea garantia sigurantei la locul de munca, respectiv la spatiul de locuit sau la orice tip de institutie (gradinite, scoli, oficii).

Glass Tuning
Glass Tuning

Principala noastra activitate este reprezentata de aplicarea de folii cladiri, motiv pentru care dispunem de o echipa de specialisti. Acestia lucreaza in conditii maxime de siguranta si dispun de o pregatire indelungata in domeniu. Intotdeauna vom trata fiecare proiect cu maxim de seriozitate pentru a oferi cele mai bune rezultate. Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare va stam la dispozitie. Apelati cu incredere la serviciile puse la dispozitie de Glass Tuning Brasov!

Profesionalism
Procent de clienti multumiti
Inovare
Imbunatatire continua

ECHIPA NOASTRA DE EXPERTI

Urmariti videoclipul nostru de prezentare
GLASS TUNING BRASOV

Montator exclusiv in Brasov de folie marca Llumar!

Glass Tuning

Experienta sta la baza GLASS TUNING

Promptitudine in servicii, seriozitate, profesionalism, experienta de peste 10 ani in domeniu

Partenerii si furnizorii nostri sunt lideri de piata in materie de folii cladiri, avem cele mai calitative servicii de pe piata.

Avem un parteneriat cu cel mai mare producator de folii cladiri, marca Llumar, lideri incontestabili in domeniu.

Personal experimentat in consilierea, vanzarea si aplicarea foliilor de cladiri, gama variata de produse, raport avantajos de calitate-pret

Glass Tuning

Mihaiescu Alin

Montator folie

Glass Tuning

Mihaila Mihail

Sef service

Glass Tuning

Davidescu Claudiu

Administrator

Glass Tuning

Andrei Sorin

Administrator

Glass Tuning

Irofte Ioan

Montator folie

Nastasa Madalin

Responsabil detaling

Glass Tuning

Stinghe Marius

Director vanzari

Glass Tuning

Fechete Melinda

Montator folie

Glass Tuning

Chelsau Costel

Montator folie

Glass Tuning

Olbosanu Andrei

Responsabil detaling

Call Now Button